GÖLCÜK MTAL SANAT

Okulumuz öğrencilerinin yaptığı resimlerin daha fazlasını görmek için tıklayınız.

2022-2023 eğitim öğretim yılı 9. sınıf öğrencilerinin yapay zeka ile oluşturulan resimleri tuval üzerine akrilik tekniği ile uygulamış oldukları resim çalışmalarından oluşan sergiden alıntılar.

Bu serginin amacı sadece sanatın yapay zeka tarafından desteklenmesinin değil,aynı zamanda öğrencilerimizin sanat becerilerinin ve yaratıcılıklarının ortaya çıkarılmasıdır. Bu sergi öğrencilerimizin emekleri ve yetenekleri ile birlikte onların öğrenme yolculuğundaki ilerlemelerine ve başarılarını da gösteriyor.

REYA KIVCI: Resmimi çizerken ve boyarken çok heyecanlı hissettim.Resmime duyduğum umut ve sevinç bana azimi öğretti

MUHAMMET SEMİH ÖZMEN: Resim dersimi sevmeme yardımcı olan resmim ve öğretmenime teşekkür ediyorum.

UMUT ÇİNAR: Normalde sanatla aram pek iyi değildir fakat bu resmi yaparken çok güzel duygular bana sanatı sevdirdi.

YİĞİT DEMİRCİOĞLU: Resmimi çizerken ortaya çıkacak resim için çok heyecanlı ve umutluydum.Resmimi  bitirince çok sevindim

EMRE TALHA GÜVEN: Resmimi yaparken çok heyecanlıydım ama bir yandan da çok korkuyordum ancak bitirdiğimde kendimle gurur duymaya başladım.

ENES AKIN: Yapmaktan çok zevk aldığım bir resim oldu.Resmime baktığımda birden fazla duygu hissettim.

EYÜP HAN İNCEEL: Resmimi yaparken kusursuz olmasını istedim bunun için çok uğraştım ve buna değdi.Yaparken en zevk aldığım Resim oldu.

REYYANNİSA GÜLMÜŞ: Resmimi yaparken çok zor zamanlar geçirdim bu resmi yapmak çok kolay olmadı.Resmimi yaparken kendimi düşünüerek çizdim ve boyadım.

SAİT DAĞ: Uzun zaman boyunca bu resim ile uğraştım ve buna değdi bittiğinde çok mutlu oldum.

METEHAN İKİZ: Resmimin kötü olacağı korkusu yaşadım ancak öğretmenim ve arkadaşlarımın desteği ile o korkum yok oldu.

İBRAHİM FURKAN DEMİREL: Resmimi çizerken bazı yerlerde çok heyecanlandım,yapamayacağımı düşünürken ortaya çok güzel bir şey çıktı.Öğretmenime destekleri için teşekkür ederim.

BEYTULLAH KOÇLARDAN: Resmi yaparken çok eğlendim ve heyecanlandım yaparken özen göstermeye çalıştım.

YUSUF GÜLÇELER: Resmimin güzel bir resim olması için özen gösterdim ve ilham aldım,büyük bir özen göstererek çizmeye başladım.

EREN BAHADIR: Resmi yaparken eğlendim bittiğinde ise uğraştığıma değdiği için mutlu oldum.

EMRE GÜLÇELER: Resmimi yaparken eğlendim ve hayal gücümden ilham aldım güzel olması için çok özen gösterdim.

HÜSEYİN SEMİH DURUŞ: Resmimi yaparken çok heyecanlandım ve güzel olması için özen gösterdim.

ADEM KAYMAZ: Resmimi yapamayacağımı düşünürken kendime olan inancım benim her şeyi başarabileceğimi söyledi.

BURAK DAL: Resmimi yaparken çok güzel duygular hissettim ve bittiğinde çok rahatladım.

BURAK EYMEN ULUSOY: Yaparken çok zevk aldım ve renkler çok hoşuma gitti.

EFE ULUSOY: Renkler hayatımıza mutluluk kattı.Resmimle çok gurur duydum.

FURKAN FERİK: Renklerle uğraşmak ruhumun dinlenmesine yardımcı oldu.

YUNUS ÖZCAN: Resmimi yaparken adeta ruhumu dinlendirdim sanki içimdeki sanatçı ortaya çıktı.

AHMED ALP ACAR: Resmimi yaparken başka bir dünyaya gittim sanki hayal gücüm sayesinde aklıma sıradışı güzel şeyler geldi.

AHMET EMİN KORKMAZ: Resmimi ilk seçtiğimde yapamayacağımdan korktum,resimdeki ayrıntılar çok fazlaydı ancak yapmaya başladığımda

o kadar zor olmadığını sadece gözümün korktuğunu anladım.Resmimden çok gurur duyuyorum.

ENGİN CEMİL KARAKAYA: Çöp adam çizemeyen ben bu resmi çizmesini başarmıştım.Başlangıçtaki umutsuzluğum gitmiş yerini umut ve zevk almıştı.

MEHMET ALİ AŞKIN: Yapamayacağım konusunda çok tedirgindim ancak destekler sayesinde bitirdim ve kendimle gurur duydum.

MUHAMMET ALİ TERZİ: Resmim çok detaylı ve o kadarda güzeldi, bitiremeyeceğim konusunda tedirgindim ancak bitirince çok mutlu oldum.

OSMAN ERDOĞAN: Yapamayacağımı düşünüyordum büyük bir umutla başladım.Özgüvenimi arttıran öğretmenim sayesinde artık resim yapmaktan çekinmiyordum.

Yapamam diye bir şey yoktu istersen her şeyi yaparsın.

MUHAMMET EMİN GÜL: Resmimi yaparken kendimi özgür hissettim,zorlandığım kısımlar oldu ama onların üstesinden geldim

ERKİN ÇEB: İlk resim deneyimim olmuştu ancak resmimi boyarken çok eğlendim ve mutlu oldum.

MERT MERİÇ HOŞBAŞAK: Bu resmi çizerken özgür hissettim ona karşı olan mutluluğumu ve sevincimi onunla paylaştım, beni zorlamış olsa da

bu konuda yetenekli olduğumu farkettim.

Emre Okan kılıç: Bir tabloya bakarken bakış açısı çok önemlidir her karede  başka bir anlam yatar, hayatta böyledir bize farklı şeyler katar.

10.04.2023 629

Öğrencilerimizin Görsel Sanatlar öğretmenimiz Damla ŞAHİN in rehberliğinde yaptıkları resim çalışmaları

10-04-202310-04-202310-04-202310-04-202310-04-202310-04-202310-04-202310-04-202310-04-202310-04-202310-04-202310-04-202310-04-202310-04-202310-04-2023