10. Sınıf Dal Tercih İşlemleri

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 11. SINIF OLACAK ÖĞRENCİLERİN
                             DAL TERCİHLERİ HAKKINDA DUYURU

17.06.2021 3340

2020-2021 eğitim öğretim yılında 10. Sınıf öğrencisi olup sene sonu itibariyle bir üst sınıfa geçen ve 11. Sınıf olacak öğrencilerimiz için alanlarında DAL SEÇİMİ yapmaları gerekmektedir. Bu doğrultuda aşağıda alanlara ait dallar listelenmiş olup, öğrencilerin ilgili alanlarında dal tercihi yapmaları gerekmektedir.

Tercih formunun doldurulmuş olarak okul müdürlüğüne ELDEN TESLİM edilmesi gerekmektedir. ( Covid-19 tedbirleri kapsamında hijyen ve sağlığın korunması amacıyla dilekçe doldurma işleminizi önceden yapınız. )

21.06.2021 PAZARTESİ ile 25.06.2021 CUMA tarihleri arasında okul müdürlüğüne dilekçelerinin elden teslimi yapılacaktır. Dal tercihi yerleştirme işlemleri;  mevcut kontenjan dahilinde 9. Ve 10. Sınıf yıl sonu başarı puanları ortalamasına göre yapılacaktır. Bölümlerin Tercih formları aşağıdadır.

Bilişim Teknolojileri Alanı Dal Tercihi İçin Tıklayınız

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Dal Tercihi İçin Tıklayınız

Denizcilik Alanı Dal Tercihi İçin Tıklayınız

Gemi Yapımı Alanı Dal Tercihi İçin Tıklayınız