Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. Ziyaretimiz

Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. Ziyaretimiz

18.08.2020 1000

               Yıllar içerisinde, yaptığı yatırımlar ve geliştirdiği yeniliklerle dünyanın en büyük akrilik elyaf üreticisi haline gelen Aksa, bugün 5 kıtada, 50'den fazla ülkede 300'e yakın müşterisi bulunan bir dünya devidir. 1200'den fazla çalışana sahip olan Aksa, 502 bin metrekarelik alanı ve 330.000 ton/yıl kapasitesi ile de dünyadaki en büyük, Türkiye'deki tek akrilik elyaf üreticisidir.               

              Okulumuz Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi AKSA ile yaptığı ilk toplantıda okulumuz öğrencilerinin mühendislik eğitimleri sonucunda ve Mesleki eğitimleri sonucunda istihdamları, stajları ve yurtdışında yapacakları staj ve eğitim faaliyetlerinde iştirakçileri ile okulumuzun buluşturulması üzerine görüş birliğine varıldı. Kendileri de ilk fırsatta okulumuzu ziyaret edecek ve okulumuz imkânlarını yerinde inceleyeceklerdir.

 

               Nazik davetleri ve harika misafirperverlikleri için AKSA İnsan Kaynakları Müdürü Özlem TAMER ile AKSA İnsan Kaynakları Planlama Yöneticisi Ensar ÖZDEMİR'e kurumumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.