Avrupa'da Staj Yapmak İster misiniz?

AVRUPA'DA STAJ YAPMAK

İSTER MİSİNİZ?

Okulumuzun, 2020 Teklif çağrısı döneminde hazırlayıp başvurusunu yaptığı  "Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği"  (VET Mobility Charter) 2020-1-TR01-KA120-VET-097649 numarası ile okulumuza verilmiştir.

21.09.2021 1073

Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği kapsamında, Bilişim Teknolojileri, Elektrik – Elektronik Teknolojileri, Denizcilik, Gemi Yapımı,  Makine Teknolojileri, Metal Teknolojileri, Mobilya Teknolojisi alanlarından öğrenci başvuruları kabul edilecek, seçilecek öğrencilerimiz Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde 30 – 90 - 180 gün sürelerle yurt dışı stajına katılacaklardır.

Projeye katılmak isteyen öğrencilerimizde; yapılacak olan mesleki yeterlilik, dil yeterliliği ve mülakat sınavlarında başarılı olma şartı aranacaktır.

Öğrencilerimizin başvuru için: Okulumuz web sayfasında yer alan  Başvuru Formu  linkini tıklayarak, başvuru formunu ve Alan Şeflerinden alacakları Başvuru Dilekçelerini doldurmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi 01.10.2021 'dir.

21-09-2021

Metin YALAZ

Şehit Volkan Tantürk  M.T.A.L.

Okul Müdürü