Avrupa'da Staj Yapmak İster misiniz?

10.02.2020 1417

AVRUPA'DA STAJ YAPMAK İSTER MİSİNİZ?

Okulumuzun, 2019 Teklif çağrısı döneminde hazırlayıp başvurusunu yaptığı  "Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Akreditasyon Belgesi"  (VET Mobility Charter) 2019-1-TR01-KA109-078808 numarası ile okulumuza verilmiştir.

Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği kapsamında, Bilişim Teknolojileri, Elektrik – Elektronik Teknolojileri, Denizcilik, Gemi Yapımı,  Makine Teknolojileri, Metal Teknolojileri, Mobilya Teknolojisi alanlarından öğrenci başvuruları kabul edilecek, seçilecek 49 öğrencimiz Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde 30 – 90 - 180 gün sürelerle yurt dışı stajına katılacaklardır.

Projeye katılmak isteyen öğrencilerimizde; yapılacak olan mesleki yeterlilik, dil yeterliliği ve mülakat sınavlarında başarılı olma şartı aranacaktır.

Öğrencilerimizin başvuru için: Okulumuz web sayfasında yer alan linki tıklayarak başvuru formunu ve Alan Şeflerinden alacakları Başvuru Dilekçelerini doldurmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi 21.02.2020 'dir.

Metin YALAZ

Şehit Volkan TANTÜRK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi