DENİZCİLİK OKULU DENİZCİLER TOPLANTISINDA

01.12.2022 362

DENİZCİLİK OKULU DENİZCİLER TOPLANTISINDA

Ülkemizin önemli ticaret odalarından biri olan Deniz Ticaret Odası'nin yeni dönem meclis toplantısına okulumuz davet edildi. Kocaeli Valimiz Sayın Serdar Yavuz'un da katıldığı toplantıda ülkemiz ve şehrimiz adına önemli konular paylaşıldı. Sektörün önde gelen paydaşları ve gelecekte sektöre yön verecek gençleri yetiştiren okulumuzun buluştuğu bu önemli toplantıda Sayın Valimiz Seddar Yavuz öğretmenler günü anısına Okul Müdürümüz Sayın Metin Yalaz'a hediyelerini takdim etti.

Dahil olduğumuz her alanda öğrencilerimize yol açmaya çalışıyoruz. Sektörün önemli isimleri ile gençleri buluşturmaya, aralarında köprü olmaya devam ediyoruz.

Emeği geçen kurumlara ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Gölcük Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
"Hayata hazırlar."