LİSELER ARASI HİJYEN KONULU DİJİTAL AFİŞ  YARIŞMASI

LİSELER ARASI HİJYEN KONULU DİJİTAL AFİŞ YARIŞMASI

17.04.2020 622

Kıymetli öğrencilerimiz ;

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında liseler arası HİJYEN KONULU DİJİTAL AFİŞ YARIŞMASI düzenlenmiştir. Yarışma ile ilgili şartname aşağıda gösterilmiştir. Hazırladığınız afişleri golcukmtal@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

Yarışmaya Katılım Şartları:

-          Yarışmaya katılacak resimleri temizliğin önemi ile ilgili yaratıcı ve özgün fikir içermelidir.

-          Yarışmaya katılım gönüllülük esası taşır. Yukarıda belirtilen okul düzeyindeki tüm öğrenciler yarışmaya katılabilir.

-          Yarışmaya katılacak resimler 35x50 olmalıdır.

-          Yarışmada kullanılacak resim tekniği serbesttir.

-          Her öğrenci yarışmaya 1 (bir) eserle katılabilir.

-          Yarışmaya son başvuru 20/04/2020 tarih saat15:30'a kadardır.

-          Yarışmaya katılan eserler iade edilmeyecektir. Kullanım hakkı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne aittir.

Değerlendirme Süreci:

-          Değerlendirme süreci okul ve il düzeyinde elektronik ortamda yapılacaktır. Değerlendirmede gizlilik esastır.

Yarışmayı düzenleyen Kurum Kuruluş

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Yarışmanın Adı:

Hijyen Dijital Afiş Yarışması

Yarışmanın Tarihi:

-          15/04/2020 – 20/04/2020

Yarışmanın Amacı:

-          Tüm insanlığı etkileyen, küresel bir boyuta ulaşan COVID-19 salgın hastalık nedeniyle önemi daha çok anlaşılan temizlik konusuna dikkat çekmek.

-          Bu konuda Görsel Sanatlar konusunda, dijital ortamda düzenleme hususunda yetenekli öğrencileri tespit etmek.

Yarışmanın Türü:

Dijital Afiş Yarışması (Lise öğrencilerine)

Yarışmanın Kapsamı:

-         Gölcük ilçesinde bulunan tüm  lise öğrencileri

Değerlendirme Kriterleri:

-        Yarışmaya katılan eserler okul ve ilçe düzeyinde amaca uygunluk, yaratıcılık, teknik uygulama, dijital ortamda düzenleme (lise öğrencileri için) ve özgünlük kriterlerine göre değerlendirilecektir.