Öğrencilerimiz THK'dan Sertifikalarını Aldılar

20.02.2020 391

Türk Hava Kurumunun 95. Kuruluş yıldönümü dolasıyla yapılan programa Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalik Köse, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Muhtarlar, İlçemizin siyasi parti temsilcileri, ilçemizin STK ve Dernek başkanları, Genç Kanatlar ile çok sayıda davetli katılım sağladı. Yapılan törende, Elektrik-Elektronik Alanı öğrencilerimizden Sipan ETİK ,Makina Alanı  öğrencilerimizden Eren Yazıcıoğlu ve Yusuf CAN ÖZTÜRK ile Mobilya Alanı öğrencilerimizden Orhan ADISLIOĞLU'na model uçak yapımı ile ilgili kursu başarıyla tamamladıkları için sertifikaları ilçe protokolü tarafından verildi.

20-02-202020-02-202020-02-2020