Ulusal Ajans Avrupa Birliği Komisyonu'ndan Güzel Haber

07.08.2020 694

2020 yılı teklif çağrısı dönemi Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti (KA102 ve KA116) kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Ulusal Ajans başkanlığına sunulan 2080 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkanları çerçevesinde, 383 adet proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanmış, 19 adet proje teklifi yedek olarak belirlenmiştir.

Ayrıca, Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde 10 adet Mesleki Eğitim Akreditasyon Belgesi ile Öğrenici ve Personel Hareketliliği (KA116) başvurusu kabul edilmiştir. Okulumuzun 340.921€ rekor bir bütçe ile projesi hibe almaya hak kazanmıştır. Akreditasyon belgesine sahip olup projesi kabul edilen kurumlar içerisinde en yüksek bütçeli proje bu yıl okulumuza ait olmuştur.