Metin YALAZ - Müdür

1968 yılında Elbistan da doğdum. İlk ve ortaokulu Kocaeli Gölcük Piyale Paşa İlk ve Ortaokulunda, liseyi Gölcük Meslek Lisesinde bitirdim. Yükseköğrenimi Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Teknolojisi alanı Makine Resim Konstrüksiyon anabilim dalında yaptım. Gaziantep Üniversitesi "Eğitim Yönetimi, Denetimi, Teftiş ve Planlaması" bölümünde yüksek lisansımı tamamladım. Sırası ile İzmit Teknik ve Endüstri Mesleki Lisesi, Kocaeli Körfez Anadolu Teknik, Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi, Kırıkkale Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kocaeli Atatürk Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenlik, Kocaeli Karşıyaka Tüpraş Çok Programlı Lisesinde kurucu müdürlük ve müdür başyardımcılığı, Gölcük Anadolu Denizcilik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde müdür başyardımcılığı 2014 yılının Kasım ayı itibarı ile Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürlüğü görevlerinde bulundum.  Temmuz 2019 itibariyle Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne müdür olarak atandım. Evli ve 2 Erkek evladım var. Birisi üniversitede birisi ortaokulda okumaktadır.