Erkan BİLİR - Mobilya ve İç Mekan Tasarım Öğretmeni

02.01.1976 yılında Konya´nın Hüyük ilçesıne bağlı Pınarbaşı köyünde doğdum . İlkokulu Pınarbaşı köyü ilkokulunda bitirdim . Ortaokulu Hüyük ortaokulunda okudum . Liseyi Konya Meram Teknik ve Endistüri Meslek Lisesinde Mobilya ve Dekorasyon Bölümünde tamamlayarak 1992 yılında bu okuldan mezun oldum . Üniversite eğitimimi 1994-1998 yılları arasında Ankara Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Mobilya ve Dekorasyon Eğitimi Bölümünde tamamladım . 1998 yılında Kocaeli Gölcük  And. Den. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine Mobilya ve Dekorasyon öğretmeni olarak atandım . Askerliğimi 2001-2002 yılları arasında Sivas´ın Gürün ilçesinde yedek subay öğretmen olarak yaptım . 2009 yılından bu yana Gölcük And. Den. Tek. ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanında alan şefi olarak görev yapmaktayım .