2007 Yılı Erasmus Projemiz

2007 LLP-LDV-MOB-IVT – "PRATİK EĞİTİMİ AVRUPA'DA ALIYORUM" isimli projemiz

21.11.2022 287

2007 LLP-LDV-MOB-IVT – "PRATİK EĞİTİMİ AVRUPA'DA ALIYORUM" proje başlığı ile öğrencilerimizin mesleki eğitim becerilerini geliştirme ve okulumuza paralel kurumlarda okuyan öğrenciler ile tanışma fırsatı yakalamaları açısından teknik ziyaret gerçekleştirmek amacı Kuzey İrlanda'nın Derry Şehrinde bulunan NothWest Academy (http://www.northwestacademy.net) ile ortaklık çalışması yapılmıştır. Projemiz kapsamında,  2 haftalık süre ile 6 öğrencimiz ve bir refakatçi öğretmenimiz Derry şehrinde bulunan mesleki eğitim kurumlarında okuyan öğrencilerin çalışma yaptıkları kurumları ziyaret ederek kendilerini geliştirme fırsatı bulmuşlardır.

Leonardo da Vinci hareketlilik programının hedefleri doğrultusunda Avrupa işbirliğinin teşvik edilmesi, Avrupalılık, kalite ve yenilikçilik kavramlarının anlaşılarak benimsenmesi ve özümsenmesi, Avrupa Birliğine üye ülkelerde Elektrik, Elektronik, Elektropnomatik ve PLC sistemlerinin uygulanış biçimi incelenerek gelişen ve yenilenen teknolojilerin gözlemlenmesi hedeflenmiştir.